BETONG

Vi tilbyr komplette løsninger, alt fra industrigulv til enkle garasjegulv, tilpasset våre kunders ønske og behov

Betong

Betong er et allsidig materiale og er et av de mest brukte byggematerialene i verden. Det kan støpes i faste former eller den kan støpes med glidende forskaling. Riktig produsert og ved normal bruk har betong lang levetid og stor styrke.

EA Bygg & Betong AS har lang erfaring med alle typer betongjobber, som f.eks. gulvstøping, avretting, støttemur og andre betongkonstruksjoner. Vi utfører små og store jobber over hele landet.

EA Bygg & Betong AS kan tilby de fleste tjenester innen betongarbeid. Våre fagfolk har mange års erfaring og utfører både små og store oppdrag innen betongarbeid. Vi støper og setter opp grunnmurer, ringmurer, forstøtningsmurer, vegger, gulv og fundamenter.

Vi tar også på oss spesialprosjekter, og vi reparerer mur- og betongkonstruksjoner.

Har du spørsmål, eller ønsker pristilbud ta kontakt med oss.

industrial flooring

Enten du trenger et gulv med kjemisk motstand, slitestyrke, motstand mot tunge belastninger, enkelt vedlikehold eller alle av de ovennevnte , vil vi være i stand til å gi en tilfredsstillende løsning som passer for deg.

Vårt store utvalg av gulvbelegg har styrken som kreves for å håndtere en hel rekke forhold, om det er industrimaling og selvutjevnende epoxy til tunge polyuretanbelegg og epoxy mørtel.

Alle våre industrielle belegg systemer er heldekkende, og leverer en sømløs overflate uten sprekker som kan samle støv, skitt og bakterier. Dette gjør overflaten brukervennlig å rengjøre og vedlikeholde , og sørger for god hygiene mellom vaskesykluser.

Standard betonggulv

Ettersom vi har tilgang til betongpumper, kan vi lage jordfuktig betong og pumpe det opp til 50 meters høyde, noe som gjør støpingen fleksibel og effektiv. Dette er en teknologi som er pefekt for støping av gulv ved rehabiliteringsarbeider, som for eksempel baderomsgulv og kjellergulv i trange rom.
Denne type gulvstøping krever spesialkunnskap, god ferdighet og det er en krevende prosess for at det skal bli et gulv av god kvalitet.

En av de mest pålitelige tørrbetong gulv lagt med en spesiell tysk teknologi, er fordelene åpenbare :

 • Sement og sand-blanding og en meget liten mengde vann (bare i den utstrekning det er nødvendig for å sement-tørking). En liten mengde vann er viktig, fordi det i fremtiden vil hindre sprekkdannelse.
 • Teknologi som gjør at man kan, på ett skift, optimalt kan legge kvalitets sement på ganske stort område (fra 200 m2 til 300 m2).
 • Ved hjelp av denne teknologien kan man så snart som mulig installere elektriske kabler, noe som vil redusere andelen av omkostninger.
 • Støping av gulv med denne teknologien, kan personer gå på overflaten etter 24 timer.

I mange år har vi opparbeidet erfaring med arbeide i bruken av det mest moderne gulv betongteknologi, hvor vi i dag tilbyr EA Bygg & Betong AS sine kunder med den høyeste kvalitet, for eksempel:

 • En detaljert analyse av objektet
 • Rasjonell beslutning
 • Arbeidsforberedelse, kvalitetsgodkjenningstester
 • Forsterkning av betong gulv
 • Gulvstøping
 • Flytende fylling ved hjelp av herder
 • Deformasjoner og bevegelsesfuger

TA KONTAKT MED DINE DRØMMER ELLER PLANER

Sammen kan vi realisere dem!

BETONGARBEIDMURERARBEIDFLISELEGGIG
Støping av gulvMurerMembran
RingmurPussingFliselegging
Støttemur
Grunnmur
Tetting
Impregnering
Betongskjæring
Sliping